
You have no items in your shopping cart.
Τα Γρεβενά είναι η πρωτεύουσα των μανιταριών, το μέρος που βρίσκεται το παλάτι, του βασιλιά βωλίτη ! Η ιταλική λέξη porcini σημαίνει γουρουνάκια, ελληνιστί βασιλομανίταρα, μοιάζουν με κρέας και σε συνδυασμό με τα πέτουρα κάνουν ένα πλήρες και μυρωδάτο πιάτο.
Το προϊόν διακρίνεται για τη μοναδική γεύση του, αλλά και την ισχυρή διατροφική του αξία. Αυτή διασφαλίζεται από την επιλεκτική αξιοποίηση πρώτων υλών, αλλά και την τήρηση παραδοσιακών συνταγών σε παραγωγή μικρής κλίμακας, με χειροποίητα πέτουρα Γρεβενών και εκλεκτής ποιότητας μανιτάρια καλογεράκια.
Η υψηλή βιολογική τους αξία το καθιστά ιδανικό για χορτοφάγους. Είναι ιδιαίτερα προσφιλές σε άτομα που βρίσκονται σε δίαιτα, χαμηλή σε αλάτι και λιπαρά.
© Copyright 2021 ΟΣΠΡΙΑ ΧΑΣΙΩΝ | ΚΑΡΠΕΡΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Joomla Templates by JoomDev